RSS

Saturday, March 6, 2010

Lagi-lagi LUNCH!!!!!...

 Ayam Masak Merah Sempoi








Seronok pulak lepas masak ambik gambar..yang nie resepi yang disukai oleh anak2 ku..kalau buat hari2 pung tak pa..tapi tak elok juga duk makan ayam hari2..tetapi dah namanya budak2..kalau tak de makanan kegemaran sanggup tak nak makan nasi..ok lah ini kalau nak resepinya sila lihat kat sini

 
Hari ni sayur ini lakule pulak...yang kemarin kurang mendapat sambutan..tak tau le kenape..mungkin yang ini aku letakkan telur..yang semalam aku masukkan ikan bilis..resepinya boleh le dapatkan kat sini 


 

Sayur campur sawi dengan telur..tapi kalau letak telur memang menjadi kegemaran anak2 ku..silap-silap haribulan tak makan nasi pun boleh habih satu periuk...


 

Ini pulak untuk bonda ku tersayang..anak2 ku tak minat...depa panggil sayur celup air...

Orang lama selalunya lebih suka masakan yang macam nieh...

1 comment:

Immanuel Kabuhung said...

Halo Bloger! Gabung yuk!! di myTasteIndonesia.com!!!

Di sana Anda bisa "Discover" (menemukan) lebih dari 45 ribu resep masakan nusantara, "Share" (berbagi) resep-resep masakan Anda ke semua teman-teman myTaster di seluruh dunia, dan juga! Anda bisa membuat buku masak pribadi Anda di laman kami dan "Save" (simpan) sebagai resep-resep favorit Anda sehingga kita bisa saling bersosialisasi di dalamnya. "Discover, Save and Share Recipes" on myTaste! "Indahnya Saat Berbagi".

Banyak blog yang telah menjadi anggota dan mendapatkan keuntungan dari publikasi di situs kami. Tambahkan blog Anda di link ini: http://www.mytasteindonesia.com/tambahkan_blog_anda

Bila ada pertanyaan jangan sungkan untuk hubungi kami di:
info@mytasteindonesia.com

Terima kasih atas perhatian dan kerjasamanya!

Salam myTaste Indonesia,
Immanuel Kabuhung

Post a Comment